ESPA

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία ( ΕΠΑνΕΚ) – Αναβάθμιση Πολύ Μικρών & Μικρών Επιχειρήσεων
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ

Η χάρτινη σακούλα αποτελεί μια μοντέρνα, καλαίσθητη, πρακτική και μια πλήρως οικολογική συσκευασία. Ανάλογα με το αντικείμενο της 

εργασίας σας, μπορούμε να σας προτείνουμε την κατάλληλη συσκευασία για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας. Κάποιοι από τους κλάδους

που συνεργαζόμαστε και προμηθεύουμε χάρτινες σακούλες είναι: καταστήματα ρούχων, εστίαση, βιομηχανίες συσκευασίας τροφίμων και άλλων υλικών,

τουριστικά μαγαζιά, ξενοδοχείααξεσουάρ/είδη δώρων. Βεβαίως η χάρτινη τσάντα χρησιμεύει στην προβολή μιας οποιασδήποτε εταιρείας  σε μια έκθεση ή εκδήλωση.

Κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για τις χάρτινες σακούλες που διαθέτουμε:

- Ανθεκτικές, πλήρως ανακυκλώσιμες και βιοδασπώμενες

- Δυνατότητα εκτύπωσης μέχρι 8 χρώματα

- Η εκτύπωση είναι φλεξογραφική με μελάνια νερού

- Όλα τα χαρτιά έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας καθώς και τα πιστοποιητικά για άμεση επαφή με τρόφιμα

- Δυνατότητα επιλογής χαρτιού ( MF λευκό/καφέ kraft, MG καφέ ριγέ, λευκό coated kraft, ανακυκλωμένο λευκό/καφέ)

ΤΟ ΧΑΡΤΙ

Το χαρτί είναι ένα υλικό το οποίο είναι πλήρως ανακυκλώσιμο, βιοδιασπώμενο, κομποστοποιήσιμο και το πιο σημαντικό,προέρχεται από μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη, το ξύλο. Επιπλέον και ο τρόπος παραγωγής του γίνεται ολοένα και πιο οικολογικός.

Η πρώτη μορφή χαρτιού, ο πάπυρος, συναντάται στην Αίγυπτο περίπου στο 3.000 π.Χ. Το χαρτί όμως όπως το ξέρουμε σήμερα, εμφανίζεται στην Κίνα το 105 μ.Χ.

Σήμερα οι μοντέρνες χαρτοβιομηχανίες ενσωματώνουν καινοτομικές και αυτοματοποιημένες διαδικασίες με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών για ειδικά χαρτιά και την προστασία του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα:

ΤΟ ΧΑΡΤΙ

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το 50% της ενεργειακής κατανάλωσης των χαρτοβιομηχανιών βασίζεται στη βιομάζα.Βιομάζα δημιουργείται και κατά την παραγωγή του χαρτιού και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καλυφθεί μέρος των ιδίων ενεργειακών απαιτήσεων.Παράλληλα οι ευρωπαϊκές χαρτοβιομηχανίες έχουν μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ανά τόνο παραγώμενου χαρτιού κατά 42% από το 1990.Τέλος και η κατανάλωση του νερού που απαιτείται στην παραγωγή έχει μειωθεί ραγδαία.Το νερό χρησιμοποιείται ξανά και ξανά κατά την παραγωγική διαδικασία και μετά καθαρίζεται και φιλτράρεται κάτω από ισχυρούς κανονισμούς.

cepi website

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Το χαρτί είναι το υλικό με το μεγαλύτερο ποσοστό ανακύκλωσης. Σήμερα στην Ευρώπη, το 70% του χρησιμοποιούμενου χαρτιού ανακυκλώνεται. Μεγάλο ποσοστό της πρώτης ύλης που χρησιμοποιείται στην παραγωγή προέρχεται από ανακυκλωμένο χαρτί.

cepi website

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πέρα από το οικολογικό χαρακτήρα του χαρτιού, εκατοντάδες είναι οι πρακτικές εφαρμογές του. Από τα χαρτιά γραφής και τις εφημερίδες μέχρι τις απλές και πολύπλοκες συσκευασίες, το χαρτί μας συνοδεύει καθημερινά ! Για όλους αυτούς τους λόγους, λέμε ναι στη χρήση του χαρτιού, αλλά όχι στη κατάχρηση!

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΔΡΑ: ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 194 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 16341 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ


210 9927277, 210 9950001

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fax:
210 9967977

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.